Οινόραμα 2018: Η Μεγαλύτερη Έκθεση κρασιού ανοίγει τις πόρτες της!

Οινόραμα 2018: Η Μεγαλύτερη Έκθεση κρασιού ανοίγει τις πόρτες της!

Η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού ανοίγει τις πόρτες της από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Είκοσι τέσσερα χρόνια από το λανσάρισμά του, το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την πολυδιάστατη προβολή των εκθεμάτων της σε διάφορα κοινά-στόχους. Ταυτόχρονα, προβάλλει αποτελεσματικά εταιρείες και πρόσωπα πίσω από το κρασί, καθώς και τη φιλοσοφία τους, τόσο εντός έκθεσης, όσο και διαδικτυακά, μέσω δυναμικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα, που κάθε χρόνο εντείνονται περαιτέρω.

350 παραγωγοί και περισσότερα από 2.000 κρασιά και αποστάγματα περιμένουν Έλληνες και Ξένους επισκέπτες, το Σάββατο & την Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 19:00, ενώ τη Δευτέρα η έκθεση απευθύνεται στους επαγγελματίες.

Πλατεία Γευσιγνωσίας, Οινικές Αποκαλύψεις, Οινοτεχνία, Τα Ελαιόλαδα των Οινοπαραγωγών, ΕλλΟινικό Εστιατόριo, Oyster Bar, Sandwich Bar και άλλες εκπλήξεις αδημονούν να τις επισκεφθείτε!

Περισσότερα στο www.oenorama.gr, όπου μπορείτε να κάνετε προεγγραφή, για να κερδίσετε χρόνο κατά την είσοδο σας στην έκθεση, ενώ οι καταναλωτές και για να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για δώρα-έκπληξη.

 

Είσοδος για τους οινόφιλους 12 ευρώ, ελεύθερη για τους επαγγελματίες.