Τα Cellier γιορτάζουν φέτος τα 80 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας στην αγορά του κρασιού και των αποσταγμάτων και σας προσκαλούν να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του Fine Drinking, στο 13ο Cellier Wine Fair.
Έχετε αναρωτηθεί πως ένας τόπος επηρεάζει την εκάστοτε ποικιλία σταφυλιού?
Ή τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ της οινοποίησης και της απόσταξης?
Το πώς μπορεί ένα κρασί να θεωρηθεί vegan ή τι είναι οι βιοδυναμικές καλλιέργειες κρασιού που ακούμε όλο και πιο συχνά?
Αυτές και άλλες αμέτρητες απορίες μπορείτε να θέσετε στους κορυφαίους παραγωγούς του κόσμου στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση κρασιού, αποσταγμάτων και όχι μόνο, που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.
Δοκιμάστε σπάνιες φιάλες, επιλεγμένα αποστάγματα, πρωτότυπα cocktails, vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας κρασιά, προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα.
Η μαγευτική εμπειρία έρχεται να ολοκληρωθεί με τα πρωτότυπα workshops που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Αναζητήστε και απολαύστε την γευστική αρμονία, αφεθείτε στις οσμές, δοκιμάστε αμέτρητα προϊόντα, υπό τις νότες της μουσικής και αποκτήστε τα σε προνομιακές τιμές.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/10 από τις 11:00 έως τις 20:00 στο Hilton Athens, αίθουσα Τερψιχόρη.
Τιμή εισιτηρίου online 5 ευρώ -> https://goo.gl/2Tnmj7
Τιμή εισιτηρίου στα ταμεία της έκθεσης 7 ευρώ, (είσοδος επαγγελματιών του κλάδου, ελεύθερη).
Επίσημο hashtag: #CellierWineFair