Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020
Πληροφορίες Χάρτης Πίσω στον κατάλογο

ΑΧΑΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

Κατηγορίες:
Περιγραφή Επιχείρησης
Η παραγωγή οίνου στην οικογένεια Κατσικώστα ξεκινά το 1946 όταν ο παππούς Λουκάς Κατσικώστας με τα πενιχρά μέσα της εποχής φτιάχνει κρασί από τις γηγενείς ποικιλίες της ορεινής Αιγιαλείας που οινοποιεί και αποθηκεύει σε ξύλινα βαρέλια στο υπόγειο κελάρι του οινοπωλείου του στο λιμάνι του Αιγίου. Εδώ συχνάζουν οι λιμενεργάτες ντόποι και ξένοι, όπου το οινοπωλείο τους φιλοξενεί για το μεσημεριανό τους φαγητό προσφέροντας τους εξαιρετικό κρασί. 

Μοιράσου το: