Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
Πληροφορίες Χάρτης Πίσω στον κατάλογο

ΚΤΗΜΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ Strofilia Wines

Strofilia Estate Winery Since 1980
Κατηγορίες:
Περιγραφή Επιχείρησης
Έχοντας στη διάθεσή της περισσότερα από 150 στρέμματα ιδιόκτητων, ενοικιαζόμενων και συνεργαζόμενων αμπελώνων στην Πελοπόννησο και στην Αττική, και με οινοποιεία στην Ανάβυσσο και στη Νεμέα, η Στροφιλιά Α.Ε συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δυναμικές ελληνικές οινοπαραγωγικές εταιρείες.

Επενδύει συστηματικά στους αμπελώνες της, στον τεχνολογικό εξοπλισμό των οινοποιείων της και στο ανθρώπινο δυναμικό της, και παράγει κρασιά από γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες. Βασική αξία της εταιρείας είναι η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την παραγωγική της διαδικασία και η μη σπατάλη ανθρώπινων και φυσικών πόρων.

Συνειδητή επιλογή αποτελεί επίσης η ανάπτυξη μακροχρόνιων και έντιμων σχέσεων συνεργασίας με τους αμπελουργούς των περιοχών όπου δραστηριοποιείται, όπως εξάλλου και η ευρύτερη συμμετοχή της εταιρείας στην τοπική κοινωνία.

Παράλληλα, η εταιρεία προωθεί ενεργά τον πολιτισμό και επιδιώκει τη συμμετοχή της τέχνης στα οινικά δρώμενα καθώς στηρίζει ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και φιλοξενεί στο οινοποιείο στην Ανάβυσσο έργα καλλιτεχνών εμπνευσμένα από το κρασί και την παραγωγική διαδικασία.

Μοιράσου το: