Tignanello: Μια ίστορία απο την Τοσκάνη!
Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης υπερήφανα υποδέχονται τη διάσημη οικογένεια Antinori και το Κτήμα Tignanello στο Wine Library.
Μέσω μια κάθετης γευστικής δοκιμής 6 εσοδειών του θρυλικού κτήματος , θα ταξιδέψουμε στην Τοσκάνη και θα αποκαλύψουμε τα μυστικά που έκαναν τα κρασιά του Tignanello, ορόσημο στην Ιταλική οινοποίηση και πρωτοπόρα στην καθιέρωση των “Super Tuscans” ως μια από τις κατηγορίες κρασιών με το μεγαλύτερο κύρος παγκοσμίως.
Τα μοναδικά αυτά κρασιά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τον Executive Chef του ιστορικού ξενοδοχείου, Αστέριο Κουστούδη και τον Head-Sommelier Ευάγγελο Ψωφίδη οι οποίοι δημιούργησαν ένα μενού έξι πιάτων, απόλυτα εναρμονισμένο με τις γεύσεις και τα αρώματα τους.
Επίτιμοι Καλεσμένοι ✨
Stefano Carpaneto |Tignanello Estate Manager
Karl Chetcuti |Area Export Manager
Vintages 🍷
2015, 2013, 2010, 2007, 2005, 1998
ℹ️ Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτησή σας, επικοινωνήστε στο 210 3330737, καθημερινά μετά τις 16.00 ή στο [email protected] μέχρι την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, 2019.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tignanello: A Tuscan Story!
The Hotel Grande Bretagne and its Head Sommelier Evangelos Psofidis, proudly welcome the renowned Antinori family and Tenuta Tignanello in the Wine Library.
Through a vertical tasting of 6 vintages of the legendary Tenuta Tignanello, we will journey to Tuscany and unveil the very secrets that made its wines a milestone in Italian winemaking and the utmost pioneer in the establishment of “Super Tuscans”* as one of the most prestigious wine categories in the world.
Those unique wines were the cause of inspiration for the Executive Chef of the historic hotel, Asterios Koustoudis and the Head-Sommelier, Evangelos Psofidis who created a 6-course menu, totally harmonized with their exceptional tastes & aromas.
Guests of Honour ✨
Stefano Carpaneto |Tignanello Estate Manager
Karl Chetcuti |Area Export Manager
Vintages 🍷
2015, 2013, 2010, 2007, 2005, 1998
ℹ️ For more information and for your reservation please contact +30 210 3330737, daily after 16:00 or [email protected] by Friday, January 18, 2019.