Γαστρονομικό δείπνο στο Hotel Nikopolis Thessaloniki

Γαστρονομικό δείπνο στο Hotel Nikopolis Thessaloniki

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις 21:00, το ξενοδοχείο Nikopolis Thessaloniki οργανώνει μια βραδιά αφιερωμένη στις φθινοπωρινές γεύσεις.

Ο αποκλειστικός σεφ του ξενοδοχείου Στέφανος Σταμίδης επιμελείται ένα μενού μοναδικών πιάτων, στα οποία κυριαρχούν τα υλικά της εποχής (κολοκύθα, κάστανα, μανιτάρια, αχλάδια, μήλα κ.α.) αλλά και οι αισθησιακές γεύσεις του Φθινοπώρου ενώ εκλεκτές ποικιλίες κρασιών από ελληνικούς αμπελώνες θα συνοδεύσουν το δείπνο σας.

Το Μενού

Σεβίτσε μανιταριών με σπιτική μπρεζάολα / αφρός γλυκοπατάτας με πράσο /τρούφα / πράσινο μήλο


Συνοδευτικά κρασιά για να επιλέξετε:
Βιδιανό 2017, Oenops
Ασύρτικο 2018, Akrathos

Ραβιόλια με ψητή κολοκύθα και καπνιστή πανσέτα /
κράμπλ με φασκόμηλο και φουντούκι

Συνοδευτικά κρασιά για να επιλέξετε:
Ορεινός Ήλιος 2018, Semeli Estate
Κτήμα Βογιατζή ροζέ 2018
Dio Filoi Ξινόμαυρο 2018
Δαμάσκιος Οίνος ροζέ 2018, Οινοποιείο Δαμάσκιος
Υψιπύλη 2018, Limnos wines
Φεγγίτες ροζέ 2017, Κτήμα Οινογένεσις

Σιγοψημένο αρνάκι/ ταμπουλέ κουνουπίδι με φακές μπελούγκα/ ρόδι και ταχίνι

Συνοδευτικά κρασιά για να επιλέξετε:
Λημνιώνα 2017, Κτήμα Ζαφειράκη
Ξινόμαυρο 2016, Κτήμα Αρβανιτίδη

Γλυκό φθινοπωρινό δάσος / κάστανο / αχλάδι /
λευκή σοκολάτα/ εσπεριδοειδή

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hotel Nikopolis Thessaloniki στο τηλέφωνο 2310 401092 τις ώρες 12:00 – 24:00.

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 45€.

Πηγή: wineplus.gr