5 Τέλεια ζευγάρια σοκολάτας-κρασιού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

5 Τέλεια ζευγάρια σοκολάτας-κρασιού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Σε αυτό το άρθρο, θα επιτυχέτε την νιρβάνα για τον ουρανίσκο σας με αυτά τα 5 ζευγάρια σοκολάτας-κρασιού.

5 Τέλεια ζευγάρια σοκολάτας-κρασιού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Ποιος δεν θα ήθελε μια σοκολάτα και ένα καλό κρασί για δώρο την ημέρα της γιορτής των ερωτευμένων; Επειδή, όμως, η σοκολάτα και το κρασί είναι συχνά ασύμβατο ζευγάρι, εμείς συγκεντρώσαμε 5 απίθανους και λαχταριστούς συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν το ταίρι σας αλλά και εσάς!

#1: Γευστικά σοκολατένια brownies και Μoscato D’Asti

Οι γεύσεις από τροπικά φρούτα και οι τραγανές φυσαλίδες του Μoscato D’Asti θα ξεπλύνουν ευχάριστα την κολλώδη υφή των brownies, προσφέροντας στον ουρανίσκο σας μια μοναδική γευστική εμπειρία.

#2: Κρεμώδης σοκολάτα γάλακτος και Πόρτο

Το ρουμπινί και ώριμο πόρτο σε συνδυασμό με σοκολάτα γάλακτος με κρεμώδη υφή είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, αφού οι γεύσεις τους συμπληρώνουν πολύ ευχάριστα η μία την άλλη.

#3: Σοκολάτα με λεμόνι ή πορτοκάλι και ξηρό Μοσχάτο Σάμου

Το αρωματικό Μοσχάτο θα βρει το ταίρι του στην σοκολάτα με εκχυλίσματα πορτοκαλιού ή λεμονιού και εσείς θα ξετρελαθείτε με τον συνδυασμό αυτό!

#4: Σοκολάτα με ξηρούς καρπούς και Σέρι

Η σοκολάτα με ξηρούς καρπούς ή οι σοκολατένιοι χουρμάδες θέλουν άρωμα και γεύση από σέρι, το οποίο προτιμήστε να σερβίρετε δροσερό!

#5: Μαύρη Σοκολάτα και Cabernet Sauvignon

Το Cabernet Sauvignon που έχει πολλές τανίνες αφήνει μια στυφή γεύση στον ουρανίσκο. Σε συνδυασμό, όμως, με τη μαύρη σοκολάτα, η στυφάδα εξουδετερώνεται και αναδεικνύεται το φρουτώδες άρωμα του κρασιού.

Όποιο ταίρι και να επιλέξατε από τα παραπάνω, εμείς σας ευχόμαστε να το απολαύσετε με την καρδιά σας και ….

Happy Valentine’s Day!