Τι λέει το κρασί που επιλέγετε για την προσωπικότητά σας;

Τι λέει το κρασί που επιλέγετε για την προσωπικότητά σας;

Πιστεύουμε ότι πρέπει να πίνετε το κρασί που σας αρέσει. Αν θέλετε να πιείτε Sauvignon Blanc και μόνο Sauvignon Blanc, κάτι ξέρετε! Αλλά, αν πιάνετε τον εαυτό σας να προτιμά έναν συγκεκριμένο τύπο κρασιού ξανά και ξανά, μπορείτε απλά να διαβάσετε παρακάτω και να δείτε τι δείχνει ο συγκεκριμένος τύπος για την προσωπικότητά σας.

Τι λέει το κρασί που επιλέγετε για την προσωπικότητά σας;

#1: Cabernet Sauvignon

Είναι ωραίο να είστε εσείς!

Απολαμβάνετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή: καλό φαγητό, κομψά ρούχα, πολυτέλεια και φυσικά το υπερήφανο Cabernet Sauvignon στο ποτήρι σας.

#2: Σαμπάνια

Είστε η ψυχή του πάρτυ!

Δεν είναι ότι τα μόνα ωραία πάρτυ είναι αυτά στα οποία πάτε, αλλά … τα μόνα ωραία πάρτυ είναι αυτά στα οποία πάτε! Σας αρέσει να χορεύετε, να διασκεδάζετε τους άλλους και γενικά είστε η ψυχή της παρέας … όπως δηλαδή η Σαμπάνια.

#3: Syrah

Η δύναμη είναι το μικρό σας όνομα!

Ναι, είστε πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Αλλά, ταυτόχρονα, είστε και τρυφεροί. Έντονη και δυνατή αίσθηση από τη μία, βελούδινη υφή από την άλλη… Σας θυμίζει κάτι;

#4: Riesling

Όλοι μπορούν να βρουν τον τρόπο να είναι τόσο αξιαγάπητοι!

Είστε γνωστοί σε όλον τον κόσμο για τη γλυκύτητα σας. Παρόλο που, τις περισσότερες φορές είστε μετριόφρονες, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι είστε υπέροχοι!

#5: Pinot Noir

Τρεις λέξεις: Ιδιότροποι, γοητευτικοί και χαλαροί.

Υπάρχει λόγος που εμπνέετε τόση αφοσίωση: είστε μοναδικοί, χαλαροί και, ας το παραδεχτούμε – φτιαγμένοι για να κάνετε εντύπωση.

#6: Sauvignon Blanc

Δημοφιλείς και όμορφοι … έτσι είστε εσείς!

Δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Και ναι αυτή η μυρωδιά από χλόη στο ποτήρι σας, είναι Sauvignon Blanc.

Πηγή: vinepair.com