Ταξίδι με τρένο στο DelMonaco Winery – Εμπειρία Ζωής!

{winelovers.gr}-{Ταξίδι με τρένο στο DelMonaco Winery}-{190318}

Το Οινοποιείο DelMonaco είναι ένας όμορφος χώρος για να επισκεφθείτε μόνοι σας, αλλά τι θα λέγατε εάν μπορούσατε να ταξιδέψετε ως εκεί με τρένο …; Το ταξίδι με το τρένο είναι ρομαντικό ούτως ή άλλως αλλά το Τενεσί κατάφερε να κάνει την εμπειρία ακόμη πιο μαγευτική. Ο Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός του Τενεσί, φεύγει από το κέντρο του Νάσβιλ και κατευθύνεται προς το Κούκβιλ, αφήνοντάς σας στο Οινοποιείο DelMonaco.

{winelovers.gr}-{Ταξίδι με τρένο στο DelMonaco Winery}-{190318}

Τι λέτε; Θέλετε να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια;

Εκδρομές στο οινοποιείο DelMonaco, που βρίσκεται κοντά στο Κούκβιλ, πραγματοποιούνται από το Κεντρικό Σιδηροδρομικό Μουσείο του Τενεσί. Τα τρένα φεύγουν με κατεύθυνση τη λεωφόρο Hermitage, λίγο έξω από την περιοχή του κέντρου.

Η τιμή για την εκδρομή ποικίλλει ανάλογα με το είδος θέσης που θα επιλέξετε στο τρένο. Τα καθίσματα της Πρώτης Θέσης “First Class” ξεκινούν από 65 δολάρια, αλλά τα καθίσματα κοντά στα παράθυρα κοστίζουν $ 150.

{winelovers.gr}-{Ταξίδι με τρένο στο DelMonaco Winery}-{190318}

Το ταξίδι διαρκεί δέκα ώρες, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου της στάσης στο οινοποιείο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας, θα περάσετε μέσα από τις γραφικές μικρές πόλεις, καθώς και την πανέμορφη ύπαιθρο του Τενεσί.

Καλό Ταξίδι!

Πηγή: http://www.onlyinyourstate.com/tennessee/nashville/wine-train-nashville/